Torstai 25.07.2019

HPK Kiekkonaiset vs HDC All Stars!


HPK Kiekkonaisten piti kohdata norjalainen yhteistyöjoukkue 10.8. HPK:n juhlaturnauksessa, mutta vastustaja joutui valitettavasti perumaan matkansa.

HPK Kiekkonaiset eivät halunneet luopua mahtavasta mahdollisuudesta edistää naisten kiekkoilua, joten peliä ei peruttu vaan vastustajaksi saapuu astetta erikoisempi kokoonpano - joka kulkee pelipäivän nimellä HDC All Stars!

 

Pelissä nähdään ainakin yksi mahtava yhden pelin comeback, kun yksi kaikkien aikojen naisleijonista - moninkertainen arvokisamitalisti ja kansainvälisen Olympiakomitean urheilijavaliokunnan jäsen Emma Terho nähdään Pohjantähti-areenan jäällä.

 

Naisten peli pelataan 3 vs 3 formaatilla ja siinä on 3x8 min erät. Ottelu alkaa välittömästi 10.8. HPK - Pelicans pelin jälkeen ja näet myös naisten ottelun turnauslipulla.

 

Terhon lisäksi joukkueen kokeneempaa päätä edustaa Vaasan Sportin Pauliina Suoniemi, joka viime kaudella nähtiin lainassa myös HPK Kiekkonaisissa. 

All Starsin maaliin asettuu nuorta voimaa, kun juniorimaajoukkueessa yli 92% ja omassa joukkueessa,  HIFK:ssa mestiksessä yli 96% varmuudella kiekkoja napsinut Sanni Ahola astuu torjuntatehtäviin.

 

Nuorta voimaa HIFK:sta on mukana myös muutenkin, kun Miressa Mäkelä ja Nenna Mehtonen tulevat haastamaan niin Kiekkonaiset, kuin All Starsin kokeneemmatkin pelaajat.

 

All Stars joukkueeseen on vielä täydennystä tulossa, mutta siitä lisää lähempänä peliä.

 

Mikä on HDC? Katso lisää https://hdcfinland.fi