Perjantai 25.01.2019

Opiskele ja pelaa Hämeenlinnassa!


HPK Kiekkonaiset hakevat motivoituneita ja harjoittelusta kiinnostuneita pelaajia joukkueeseensa. Käynnissä olevalla kehitysprojektilla kehitetään suomalaista tyttö- ja naisjääkiekkoilua.

Palaajat asuvat Hämeenlinnassa ja harjoittelevat jäällä kolmena aamuna viikossa poikien kanssa ja tämän lisäksi iltaharjoitukset ovat keskimäärin neljänä iltana viikossa. Valmentajina toimivat valmennuksen ammattilaiset. Pystymme rakentamaan jokaiselle lahjakkaalle nuorelle tytölle yksilöllisen polun matkalla huipulle. Teemme tiivistä yhteistyötä myös HPK Juniorijääkiekon kanssa.

Projekti mahdollistaa lajin huipulle tähtäävien tyttöjen täysipainoisen harjoittelun ja pelaamisen opiskelun ohella, sillä Hämeenlinnassa on mahdollisuus opiskella liikuntapainotteisessa lukiossa, toisella asteella ja ammattikorkeakoulussa. Hämeenlinna sijaitsee keskeisellä paikalla, josta on nopeat ja monipuliset kulkuyhteydet kaikkialle Suomeen.
Urheiluakatemia Tavastia on nuoren urheilijan seudullinen opiskelun (ja työn) sekä urheiluvalmennuksen yhdistävä toimintaorganisaatio. Urheiluakatemia tarjoaa yhdessä HPK-perheen kanssa urheilijalle kokonaisvaltaisen palvelun, sisältäen urheilun ja opiskelun yhdistämisen lisäksi hyvät harjoitusolosuhteet opiskelupaikkakunnalla. Hämeenlinnassa on myös todella hyvät mahdollisuudet muihin vapaa-ajan harrasteisiin sekä naisten, että miesten liiga-kiekkoilun lisäksi.
Vuosittain valitsemme joukkueeseemme muutamia nuoria, lupaavia ja huipulle tähtääviä nuoria tyttöjä, joille tarjoamme mahdollisuuden päästä hyvässä valmennuksessa ja hyvissä olosuhteissa kansalliselle ja jopa kansainväliselle huipulle.
Oletko juuri sinä se lupaava nuori joka on oikeasti sitoutunut opiskelemaan ja harjoittelemaan säännöllisesti huippuvalmennuksessa?
Lisätietoja: manageri Jorma Hassinen: 0400 617 615, jorma@hpkkiekkonaiset.fi