Sunnuntai 20.01.2019

Enontekiön kunta ja HPK Kiekkonaiset yhteistyöhön


Hpk Kiekkonaiset näyttäytyvät myös hieman eksoottisemmissa paikoissa 2019-2020.

 

HPK Kiekkonaiset ovat solmineet yhteistyösopimuksen Enontekiön kunnan kanssa.

Jatkossa Enontekiön kunta ja sen matkailupalvelut näkyvät vahvasti HPK Kiekkonaisten toiminnassa mukana ja sopimuksen myötä naisten- ja tyttöjen jääkiekkoa promotaan myös Suomen käsivarressa, jossa HPK Kiekkonaiset ja sen norjalainen yhteistyöseura Tromsø A-Damelag tekevät lajia tutuksi useita kertoja vuosina 2019 ja 2020 erinäisten tapahtumien myötä. Luvassa on mm. mäkijuoksu-kilpailua Saana-tunturille kesällä, ulkoilmapeliä talvella lajiin tutustumistapahtuman ohessa.

 

”Kiekkonaisten suoranaisen markkinoinnin lisäksi haluamme toimia esimerkkinä koko naisten jääkiekon promootiossa ja emme katso maailmaan vain kotikylää nähden, koska maailma on avoin laajalle yhteistyölle eri puolilla ja sitä kautta pystymme levittämään lajin ilosanomaa sekä tuottamaan monipuolista näkyvyyttä kumppaneillemme missä vain. On hienoa, että Enontekiön kunta näyttää rohkeasti mallia, miten myös matkailun markkinoinnissa voidaa ajatella erilaisin keinoin perinteisten messutapahtumien ja tyyriiden tv-mainosten sijaan, kertoo HPK Kiekkonaisten markkinointipäällikkö Jyrki Rantanen”.    

”Yhteistyön myötä luonnosta ja maan parhaista revontulista tunnettu Enontekiön kunta saa näkyvyyttä uusissa kanavissa matkailun edistämiseen ja samalla tarjoamme kuntalaisillemme myös pienen palan huippukiekkoilua, kun HPK Kiekkonaiset ja heidän norjalainen yhteistyöseuransa kilpailevat keskenään myös Enontekiöllä. Mielestämme jokaisen kunnan ja kaupungin yhteiskunnallinen velvollisuuskin on olla mukana  tukemassa erityisesti tyttöjen- ja naisten urheilua kaupallisesti voimakkaampien miesten lajien sijaan, sanoo Enontekiön kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen”.

”HPK Kiekkonaiset on monella tapaa naisten kiekkoilun edelläkävijä ja katson ylpeänä avarakatseisen markkinointimme toimia, kun haetaan yhteistyökumppaneita myös kotikaupungin ulkopuolelta. Tämä onkin tarpeen, kun kotikaupunki ei potentiaaliamme tunnu riittävästi tunnistavan HPK Kiekkonaisten maganeri Jorma Hassinen toteaa”.

Kuvat © Jari Rantapelkonen (revontulet) ja Tomi Jokela (joukkue).