Torstai 20.12.2018

IDA KARJALAINEN VAHVISTAMAAN HPK KIEKKONAISTEN JOUKKUETTA!


HPK Kiekkonaiset on solminut loppukaudeksi sopimuksen Ida Karjalaisen kanssa, joka on liittynyt joukkueen harjoituksiin joulukuun lopulle ja pelien jatkuessa Tammikuun loppupuoliskolla hänet nähdään jälleen oranssissa paidasssa.

 

Karjalainen siirtyy Hämeenlinnaan Naisten Liigan kärkipaikoista taistelevasta Tampereen Ilveksestä, jossa hän on alkukaudella tehnyt tehot 9+25 ja 34 pisteellään koko naisten liigan pistepörssin 11.sta.

 

Karjalainen ja Ilves purkivat sopimuksensa yhteistyössä helpottaakseen Karjalaisen opiskelu- ja työtaakkaa, joiden kuorma muuttui viime kaudesta, jolloin hän oli vain opiskelijana. Tampereen matkojen vähentyminen mahdollistaa maajoukkueessakin esiintyneelle Karjalaiselle myös enemmän jääaikaa, koska HPK Kiekkonaiset harjoittelevat yhden jään enemmän viikossa ja lisäksi pelaajilla on mahdollisuus päästä harjoittelemaan junioripoikien kanssa.

 

HPK Kiekkonaisten pelit jatkuvat 19.1.2019 Vaasan Sportia vastaan Vaasassa ja kotipelit uuden vuoden osalta avataan heti perään 20.1.2019, kun Metritiski-areenalla vastaan astelee TPS.

 

Kuva ©Tomi Jokela